Oost west,
thuis best

15 gloednieuwe, moderne appartementen, en in eentje daarvan kan je je binnenkort helemaal thuis voelen. Perid’O creëert het ultieme thuisgevoel, overgoten door een gezellige warmte. De strakke vormgeving combineert grote glaspartijen, een tijdloos design en geavanceerde technieken die al jouw zintuigen doen prikkelen. Ze zeggen wel eens: “oost west, thuis best”. YOBO garandeert deze ultieme woonervaring dankzij de precieze uitwerking van jouw nieuwe thuis, zoals jij het wilt.

Het zit ‘m in de details

Behoor je tot een groot gezin, vertoef je graag op je eentje of ben je een jonge senior die wil genieten van de perfecte combinatie tussen hedendaags comfort en een bruisend dorpsleven? Iedereen is anders. Bij de uitwerking van Perid’O besteden we dus aandacht aan ieders wooncomfort. De doordachte indeling zorgt voor een maximale benutting van de ruimte zodat iedereen zich thuis voelt in één van onze ruime en stijlvolle appartementen.

1 Slaapkamer appartementen

Geniet van een rustig gelegen, lichtrijk appartement met een ruim zuidgericht terras of ruime privétuin, omringd door groen om je privacy te bewaren. De riante ruimtes in de appartementen zijn perfect afgestemd op jouw wensen.

2 Slaapkamer appartementen

2 slaapkamers

Geniet van een rustig gelegen, lichtrijk appartement met een ruim zuidgericht terras of ruime privétuin, omringd door groen om je privacy te bewaren. De riante ruimtes in de appartementen zijn perfect afgestemd op jouw wensen.

Penthouses

Hier kan jij je helemaal settelen met een schitterend uitzicht en een optimale lichtinval. In onze penthouse suite lopen de ruimtes naadloos in elkaar over. De ecologische groendaken worden voorzien van panoramische dakramen om de lichtinval te optimaliseren.

Zie de dag ontplooien in licht

De zon, die je appartement doorheen de dag in een mix van oranje, roze en geel kleurt, verzekert je ultieme woongenot. Kortom, je kan er vanop aan dat je nieuwe thuis tijdens elk seizoen in natuurlijk zonlicht baadt. Weg met dat ingesloten gevoel, hallo genot van een maximale lichtinval. Bij Perid’O zie je de dag ontplooien in licht.

Klaar om de geur van groen te beleven?

Laat dan hier jouw gegevens achter en krijg als eerste de kans om de plannen en prijzen in te kijken wanneer dit unieke woonproject in verkoop gaat.

Download de brochure