Dit is Perid'O

Een duurzaam, kleinschalig en hoogwaardig woonproject waar iedereen zich thuis voelt

In hartje Tremelo, omgeven door een dynamische dorpskern en een groene oase, verrijst Perid’O. YOBO Real Estate realiseert het totaalconcept van vijftien ruime appartementen en penthouses in het door groen omgeven Tremelo. Trek de voordeur open en geniet van je thuis tussen dorp en natuurschoon.

Hier is wonen elke dag weer een ‘buitengewone’ ervaring.

BEN-appartementen

Perid’O hecht veel belang aan groenbeleving in al z’n facetten. Alle appartementen voldoen aan de BEN-normen (bijna-energieneutraal). We roepen de fossiele brandstoffen een halt toe en kiezen resoluut voor warmtepompen, zonnepanelen, vloerverwarming, ventilatiesysteem D en een doorgedreven isolatie. Kortom, Perid’O staat symbool voor een groene optimale energie-efficiëntie. 

Waarom Perid'O

Wel, een peridoot is een groene edelsteen die licht en vreugde creëert. Het kristal wordt ook wel de ‘steen van de zon’ genoemd. De naam van dit project doet dus eer aan de uitgestrekte groene omgeving van Tremelo én het lichtrijke karakter van het woonproject. De open en hedendaagse bebouwing van project Perid’O ontplooit jouw ultieme, lichtovergoten woonatmosfeer én de luxe van groen.

Klaar om de geur van groen te beleven?

Laat dan hier jouw gegevens achter en krijg als eerste de kans om de plannen en prijzen in te kijken wanneer dit unieke woonproject in verkoop gaat.

Download de brochure