Ver genoeg van de drukte, dicht genoeg om te genieten

In het levendige Tremelo vind je Perid’O op de Baalsebaan. Alles wat je nodig hebt, is bereikbaar op wandel- en fietsafstand. De ligging vlakbij alle faciliteiten én op een boogscheut van een karaktervolle groene omgeving maken Perid’O uniek.

Beleef het in Tremelo

Bolloheide
Ontspan even in de Bolloheide, het eerste erkende natuurreservaat van Tremelo. Het natuurgebied kleurt weelderig paars wanneer de vele heidestruiken in bloei staan tijdens de maanden augustus en september. Maar dankzij het rustgevende grove dennenbos en de typische heidefauna en -flora laat je al je zintuigen genieten tijdens eender welk seizoen.
Kalvenne
Het gevoel van vrijheid overheerst in Kalvenne. In de uitloper van de Zuiderkempen speelt de natuur een glansrol. Het natuurgebied in hartje Tremelo staat bekend voor z’n rijen knotwilgen en canadapopulieren. Het is heerlijk flaneren langs de oneindige paden. Aan rust is hier alvast geen gebrek.
Royal Keerbergen Golf Club
Je swing of kort spelen oefenen? Dat kan! Vanaf je nieuwe thuis is het ongeveer 5 minuten rijden naar de Royal Keerbergen Golf Club. Het ruim 32 hectare aan golfterrein herbergt 18 holes én een gezellig clubhuis waar je geniet van een verfrissend drankje of een lekkere maaltijd. De golfbaan positioneert het idyllische meer van Keerbergen als perfecte waterhindernis om je golftechniek bij te schaven.
Damiaanmuseum
Tremelo en Pater Damiaan kunnen we moeiteloos in één adem noemen. In het vernieuwde interactieve belevingscentrum treed je in de voetsporen van de ondertussen heilig verklaarde mensenrechtenactivist. Combineer een bezoek aan het museum met de Damiaanwandeling van 12,3 kilometer en ervaar de vroegere leefwereld van pater Damiaan.
Sven Nys Cycling Center
Een jongere maar zeker even beroemde Tremelonaar is Sven Nys. In het belevingscentrum van het Sven Nys Cycling Center maak je kennis met veldrijden. Rondom het belevingscentrum, is het heerlijk fietsen en wandelen op één van de vele aangelegde parcours. Sluit je sportieve dag af met een welverdiende borrel in het fiets & eetcafé Le Vélo.
Previous slide
Next slide

"Perid’O realiseert niet enkel een woonst, maar ook de perfecte plek om te leven. "

Klaar om de geur van groen te beleven?

Laat dan hier jouw gegevens achter en krijg als eerste de kans om de plannen en prijzen in te kijken wanneer dit unieke woonproject in verkoop gaat.

Download de brochure